sâmbătă, 4 ianuarie 2014

Closer (2004)

Daca esti in cautarea unui film inteligent, provocator si extrem de realist, ei bine, Closer indeplineste toate aceste conditii. Abundand de dialoguri captivante, Closer expune povestea a patru personaje deloc atipice, mai exact a doua cupluri care, prin ironia sortii, ajung sa se cunoasca mai bine decat ar trebui.
Prestatia celor 4 actori este remarcabila, dar nu putem lasa nesubliniata interpretarea lui Clive Owen, care-i precum o forta a naturii in fiecare cadru jucat. Natalie Portman, de asemenea, socheaza si ne incanta in acelasi timp.
Regizorul Mike Nichols reuseste astfel sa transforme superba piesa a lui Patrick Marber intr-o capodopera a marelui ecran.
In ciuda potentialului sau enorm si a energiei pe care-o transmite, Closer n-a avut un mare succes la public, considerat drept o productie pretentioasa cu mult limbaj licentios. Parerile sunt impartite aici, eu sunt din categoria celor ce considera Closer un "must see". Este portretizarea bruta si onesta a conditiei umane specifice secolului 21.
Nota mea: 9.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu